می‌شود ضمن شکایت و طلب تاخیر، در آپارتمان مذکور سکونت داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۹ #22787316

با سلام
دو سال پیش آپارتمانی را پیش خرید کردیم. ۱۴ ماه تاخیر کرده، مبلغ تاخیر در قرداد ذکر شده ولی الان تاخیر را قبول نداره. ایا می‌شود ضمن شکایت و طلب تاخیر، در آپارتمان مذکور سکونت داشت. با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش اجاره بها آپارتمان، بیش از این توان مستاجر و اجاره دادن را نداریم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتوانید ملک را تحویل گرفته و دادخواست مطالبه وجه التزام را مطالبه نمایید !

درود
بله مطالبه ی خسارت تاخیر در تادیه ، بدل از تعهد اصلی نیست، میتوانید ملک را تصرف کنید حتی انتقال سند هم انجام دهید و این اقدامت حق شما را زایل نمیکند
موفق باشید

سلام
بله سکونت در منزل مانع از دریافت خسارت نمیباشد