پس از یکسال مالباخته میتواند مجددا ادعای سرقت نموده و مجددا اقدام به طرح شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۹ #22771544

شخصی یکسال قبل مرتکب سرقت شده و صاحب مال و یک شاهد در حین سرقت سارق را دستگیر کردن.خانواده سارق بخاطر جلب رضایت مالباخته و جلوگیری از شکایت کیفری مبلغی. را به مالباخته پرداخت و مانع انجام شکایت شده اند.حالا پس از یکسال مالباخته میتواند مجددا ادعای سرقت نموده و مجددا اقدام به طرح شکایت کند؟

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اگر بیش از یکسال گذشته مشمول مرور زمان شده است.

با اعطای رضایت شکایت شما قابلیت استماع نخواهد داشت

باسلام درصورتی که رضایت نداده ای بله میشود ولی درصورت رضایت نمیتوانید

سلام
مال باخته می تواند شکایت کند ولی خانواده سارق هم می توانند با ارائه دلیل اثبات کنند که مال باخته رضایت داده است.

سلام اگر اعلام رضایت و گذشت در پرونده نمودید امکان عدول از گذشت وجود ندارد

درود
اگر رضایت داده اید نمی توانید شکایت کنید هر چند که سرقت جنبه عمومی دارد.