امکان فسخ معامله وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۷ #22730159

سلام.
درصورت عدم پرداخت ثمن معامله خودرو ایا می توان تقاضا فسخ کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت وجه ثمن یا عدم پرداخت باقیمانده مبلغ در موعد مقرر و به شرط عدم اسقاط خیارات امکان فسخ به دلیل تاخیر ثمن وجود دارد .

سلام
اگر پرداخت تمام ثمن و عده نداشته و موجل نباشد به عبارت دیگر تمام ثمن باید به صورت نقد پرداخت می‌شده است ولی ظرف سه روز پرداخت نکرده‌اند از موجبات فسخ معامله است و الا چنانچه بخشی از ثمن یا تمام آن و عده داشته باشد و خریدار نپردازد حق فسخ برای فروشنده ایجاد نمی کند مگر اینکه در قرارداد خرید و فروش شرط شده باشد که عدم پرداخت هر یک از اقساط ثمن موجب حق فسخ برای فروشنده است که در این صورت طبق شرط حق فسخ ایجاد می گردد