شاهد در واگذاری حق طلاق ضروری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۰۱ #22720778

وجود شاهد در واگذاری حق طلاق در دفترخانه های رسمی الزامی است؟ یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به حضور شهود نیست وذکر این نکته حائز اهمیت است که وکالت در طلاقی که مرد به زن می دهد به دو صورت است یا در موقع انعقاد عقد نکاح توسط عاقد و با درج در عقدنامه از سوی مرد به زن داده می شود و یا این که پس از عقد، زوجین به دفتر اسناد رسمی که می تواند در هر کجای ایران مراجعه کنند و با دادن اصل عقد نامه، شناسنامه و کارت ملی به سر دفتر از او می خواهند که سند وکالت در طلاق تنظیم نماید.
توصیه می شود که زنانی که وکالت در طلاق از همسرانشان می گیرند کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی زوج را نیز به انضمام اصل وکالتنامه در اختیار داشته باشند.
اگر اصل وکالتنامه وکالت در طلاق که به زن داده شده است گم یا پاره شود، نگران نباشید، می توانید با ارائه مدارک شناسایی به همان دفترخانه مراجعه کنید و رونوشت اخذ نمایید.لذا از این جهت نگرانی وجود نخواهد داشت...

با سلام
نیازی به حضور شاهد نمیباشد و سندی که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میگردند از درجه اعتبار بالایی برخوردارند .

خیر الزامی نیست.
توضیحات تکمیلی در خصوص وکالت درطلاق(حق طلاق):

با توجه به این که در قانون حق طلاق در اختیار مرد است امتیاز بزرگی برای یک زن است که از شوهرش وکالت در طلاق (حق طلاق) اخذ نماید. گرفتن حق طلاق از مرد (دادن حق طلاق به زن) پیچیدگی خاصی ندارد و احتیاجی به مدارک ویژه ای ندارد .
مدارک لازم برای گرفتن حق طلاق به غیر از مدارک شناسایی و عقدنامه زوجین نیست اول از همه باید این را دانست که وکالت در طلاق که عده ای از مردم به آن حق طلاق می گویند باید به صورت سند رسمی و در دفترخانه تنظیم شده باشد.

وکالت در طلاقی که مرد به زن می دهد به دو صورت است یا در موقع انعقاد عقد نکاح توسط عاقد و با درج در عقدنامه از سوی مرد به زن داده می شود و یا این که پس از عقد، زوجین به دفتر اسناد رسمی که می تواند در هر کجای ایران مراجعه کنند و با دادن اصل عقد نامه، شناسنامه و کارت ملی به سر دفتر از او می خواهند که سند وکالت در طلاق تنظیم نماید.

توصیه می شود که زنانی که وکالت در طلاق از همسرانشان می گیرند کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی زوج را نیز به انضمام اصل وکالتنامه در اختیار داشته باشند.

اگر اصل وکالتنامه وکالت در طلاق که به زن داده شده است گم یا پاره شود، نگران نباشید، می توانید با ارائه مدارک شناسایی به همان دفترخانه مراجعه کنید و رونوشت اخذ نمایید.
موفق باشید.

حق طلاق قابل واگذاری نیست
اگر منظور شما وکالت در طلاق است خیر لازم نیست

سلام
خیر همین که در دفتر حق طلاق داده شود کافی است
همین سند محضر دارای اعتبار قانونی هست