با اینکه هنوز از قراردادم مونده نمیتونم هیچ جوره بیمه بیکاری بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۰ #22714730

سلام. من یه ماه از قراردادم با کارفرما مونده. کارفزما به علت بارداری منو اخراج کرد چون فهمید باردارم عصبانی شد و اخراجم کرد. حالا میخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم سابقه م تو این کارگاه اخری ۱۱ ماهه. ۱ ماه برای بیمه بیکاری کم دارم. حالا با اینکه هنوز از قراردادم مونده نمیتونم هیچ جوره بیمه بیکاری بگیرم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در اداره کار دادخواست بازگشت به کار و دریافت مطالبات درصورت وجود شرایط نمایید
در صورتیکه کارفرما قبول ننمایند درخواست استفاده از بیمه بیکاری دهید

با سلام
انشاالله قدوم جنین مبارک باشه
در خصوص امر خدمتتان عارضم که اگر قرارداد مکتوب دارید پس از اخراج به اداره کار مراجعه و بعلت اخراج قبل از اتمام مهلت قرارداد تقاضای بازگشت به کار نمائید، لیکن اگر کارفرما مجددا از بازگشت به کار شما استنکاف ورزد مکلف خواهد بود کلیه حق و حقوق شما حتی حق بیمه را مطابق با قانون کار واریز نماید، و شما میتوانید بعلت واریزی حق بیمه طرف یکسال از بیمه بیکاری استفاده نمایید

با سلام
انشاالله قدوم جنین مبارک باشه
در خصوص امر خدمتتان عارضم که اگر قرارداد مکتوب دارید پس از اخراج به اداره کار مراجعه و بعلت عدم مهلت قرارداد تقاضای بازگشت به کار نمائید، لیکن اگر کارفرما مجددا از بازگشت به کار شما استنکاف ورزد مکلف خواهد بود کلیه حق و حقوق شما حتی حق بیمه را مطابق با قانون کار واریز نماید، و شما میتوانید بعلت واریزی حق بیمه طرف یکسال از بیمه بیکاری استفاده نمایید