چگونه میتوان نسبت به دادن چک ضمانت و تنظیم قرارداد کاری اقدام نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۶ #22674

میخوام برم تو یه شرکتی واسه بازاریابی و اون شرکت میگه باید 15 میلیون سفته یا چک ضمانت بذاری اما نه جنسی تحویل من میده نه پولی از فروشنده گیر من میاد به عبارتی شرکت مامور مطالبات داره حالا من باید چی تو قرار دادم بنویسم که گیر نیفتم؟ایا اون هروقت بخواد میتونه اجراش بذاره؟؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در تنظیم قرارداد و دادن چک حتما عبارت بابت ضمانت و حسن انجام کار را ذکر نمایید در اینصورت شرکت تنها در صورت اثبات نداشتن حسن انجام کار میتواند نسبت به وصول وجه چک اقدام نماید.

با احترام