آیا بعد از طلاق هزینه ایی که زوجه متقابل شده در ازای گرفتن وکیل و قرارداد، از زوج پس خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۵ #22672637

با سلام و خسته نباشید و ممنون از راهنماییهای همیشگیتون. زوج دادخواست طلاق داده است و زوجه وکیل گرفته است.آیا بعد از طلاق هزینه ایی که زوجه متقابل شده در ازای گرفتن وکیل و قرارداد، از زوج پس خواهد گرفت؟

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر پرداخت هزینه ها با شما نیست

سلام . حق الوکاله وکیل فقط تا سقف تعرفه قابل وصول از طرف مقابل می باشد .

اگر حکم به نفع زوجه صادر شود از باب تسبیب زوجه می تواند فقط در حد تعرفه وکالت هزینه ها را مطالبه کند.

خیر. هزینه هایی که زوجه برای حق الوکاله در پرونده طلاق پرداخت کرده است ،ارتباطی به زوج نخواهد داشت.

خیر نیازی به گرداخت هزینه وکیل نمی باشد.

باسلام
خیر ، برعهده شما نمیباشد

در صورت صدور حکم طلاق ، مسئولیت قانونی پیرامون پرداخت خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله خوانده بر ذمه زوج قرار نخواهد گرفت .