با توجه به این شرایط، برای دریافت مزد خود چه کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #22670212

با سلام
برای یک پروژه با یک کارفرما به صورت مبنای مزد ساعتی قراردادی امضا کردیم تا به صورت دورکاری برای او کار کنیم. من برگه قرارداد خود را دارم ولی نفر همکار من تنها عکس آن را دارد. راه‌های ارتباطی با کارفرما و کارمندانش از طریق ایمیل و واتساپ بوده و فایل‌هایی که رد و بدل شده است در ایمیل‌ها مشهود هستند. پس از گذشتن یک ماه زمان و موعد پرداخت حقوق، کارفرما از پرداخت مبلغ حقوق امتناع ورزید. وی در ابتدا ادعا می‌کرد که میزان ساعت‌های ذکر شده برای هر کار غیرواقعی است و این مبلغ را پرداخت نمی‌کند. بالاخره پس از کش و قوس فراوان اعلام کرد که پس از مشورت با کارشناس دادگستری، ما هیچ گونه کاری برای وی انجام نداده‌ایم و قرار نیست به ما مبلغی پرداخت کند و حتی بیان کرد که می‌توانیم به شورای حل اختلاف برویم و بر سر خسارت مذاکره کنیم که شاید برای او نفعی داشته باشد.
آیا می‌توان امیدی به دریافت خود حق داشته باشیم؟

پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
میتوانید علیه ایشان با استناد به قرارداد اقدام نمود

با سلام
بنا به اظهارات شما گویا قراردادی بین شما تنظیم شده که میتوانید با استناد به آن قرارداد و نیز پیام های موجود ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید .