شکایت گوشی سرقتی از زنجان هست و پرونده نیابتا به قزوین ارسال شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۸ #22662434

با سلام بنده حدود ۶ ، ۷ سال پیش سیمکارت ایرانسلی داشتم و مدتی استفاده کردم بعد حدود ۶ سال هست که ازش استفاده نکردم و خارج از موبایلم بوده و غیر فعال بوده . چند روز پیش از سامانه سنا برایم ابلاغیه آمد که در گوشی سرقتی همان شماره من فعال شده و من را به دادگاه فراخواندند حالا با ضمانت سی میلیون آمدم بیرون . من در قزوین زندگی میکنم و شکایت گوشی سرقتی از زنجان هست و پرونده نیابتا به قزوین ارسال شده . از راهنماییتون ممنون میشم

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست اثبات نمایید از سیم کارت استفاده ای نکردید

درود
چون مالک سیم کارت هستید مسول می باشید مگر اینکه ثابت کنید سیم کارت دست شما نبوده است.

پرونده شما بصورت احاله به آن شهر ارسال شده ودرآنجا رسیدگی خواهدشد

بهرحال بعنوان متلک سیم کارت مسئول شناخته شدید و باید برای ادعای خودتون دلیل و مدرک ارائه داده و ب نحوی ثابت کنید ک سیم کارت در مدت مذکور دست شما نبوده و شخص دیگری از آن استفاده کرده است

سلام
باید با دلیل ثابت کنید سیم کارت در زمان فعال شدن در دست شما نبوده است.