برای اینکه خانه یک معتاد و شرور را در یک محله از بین برد، بنابر قانون چه کاری را می توان انجام داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #22625330

سلام خسته نباشید ما در یک محله جنوب تهران که مربوط به ناحیه کلانتری نازی اباد میشود مشکلی پیدا کردیم از این قرار که مادر یک کوچه کارگاه ساختمانی داریم که پسر یکی از همسایه ها که ادم شروری هست که قبلا هم سابقه درگیری با دیگر همسایگان را دارد با ما در گیر شده و ما را با چاقو تحدید کرده و مورد ضرب با پشت چاقو قرار داده خانه این شخص دیوار به دیوار کارگاه ملکی ما است در واقع قواره پشتی ضلع شرقی ما است ( این ملک مجاور کارگاه ما است نه پشت کارگاه نیست ) پدر این شرور یک معتاد دزد است که در خانه ورثی زندگی میکند ( که این خانه گاز و پنجره و ..ندارد به نوعی محل استعمال دخانیات معتادان است ) میخواستم این شخص را از این محل به طور قانونی اخراج بشه باید چکار کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تهدید یا ضرر جانی به شما وارد آورده می توانید شکایت کیفری نمایید
در غیر اینصورت حقی در خصوص اخراج از محل زندگی شان را ندارید

می توانید باشهادت شهوددرخصوص جرمی که نسبت بشماانجام داده اند شکایت کنید

چنین خواسته ای فاقد محمل قانونی است .

سلام شما در خصوص تهدید ایشان میتوانید شکایت کنید و با جمع کردن استشهاد ۳ نفر میتوانیددرخواست بیرون کردن را بدهید که البته بازبستگی به نظرقاضی دارد

سلام بنظر می رسد درصورتی کل محله صورتجلسه کند وامضا کنند وبه دادسرا ارجاع بدهند دادستان پس از تحقیقات اقدامات لازم را مبذول نماید

سلام
اگر این اشخاصی که اسم بردید جرمی انجام داده‌اند یا نسبت به شما تعرضی نموده اند و مزاحمت ایجاد می نمایند می توانید از ایشان شکایت کنید تا پیگیری شود ولی نسبت به اینکه بتوانید آن ها را از آن محله بیرون کنید شما چنین اختیار و حقی ندارید بلکه می توانید خودتان به محله بهتری نقل مکان کنید.