مجازات توهین چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۷ #22622880

من شنیده که مجازات توهین و فحاشی عوض شده و از ۷۴ ضربه شلاق و پنجاه تا یک ملیون خسارت به دو ملیون تا ده ملیون خسارت رسیده و دیگه برای فحاشی شلاق نمی زنند
سوال ۱ آیا این درست است؟
سوال ۲ ایا کسی که توهین و فحاشی اش اثبات شده برایش سو سابقه می شود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درسته طبق قانون جدید مجازات توهین جریمه بنحو صندوق دولت است

مجازات توهین طبق قانون از ۲ تا ۸ میلیون تومان جزای نقدی است

مجازات توهین طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است

با درود
توهین به افراد عادی،
بله ۲تا۸میلیون تومان جزای نقدی است.

اگر مشمول قذف نباشد در صورت اثبات مجازات آن حسب مورد جزای نقدی و شلاق میباشد

با سلام
بر اساس بند ج ماده ۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری؛ مجازات جرم توهین عادی مطروحه در ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، به جزای نقدی درجه شش تغییر یافته است.

باسلام
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود .