لازم است ادرس محل سکونت هم در دادخواست قید شود، یا استعلام شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۸ #22558349

در تصادف موتور با ماشین، موتورسوار قصور خود را پذیرفته،بیمه نداشته و مدارک خود را داده اما حاضر به پرداخت خسارت نیست،با توجه به اعلان تصادف به راهور، و اینکه کروکی کشیده نشده،۱-با توجه به قبول تقصیر راکب،لازم است در دادخواست تامین دلیل کارشناسی خسارت وافت قیمت ماشین، تعیین مقصر و دریافت کروکی فرضی هم در همان دادخواست عنوان شود؟ ۲- با توجه به اینکه شماره پلاک موتور موجود است، ایا لازم است ادرس محل سکونت هم در دادخواست قید شود، یا استعلام شود؟ اگر لازم است،چگونه باید پیدا کنم؟ ۳-دادخواست تامین دلیل کارشناسی خسارت و مطالبه خسارت و افت ماشین، باید جداگانه باشد یا با هم؟ تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود آدرس را مجهول المکان اعلام نمایید

بادرودوسلام آدرس را مجهول المکان بزنید.

تامین دلیل قیمت گذاری و ترسیم کروکی باید جداگانه به عمل آید
در خصوص آدرس اگر طرف مقابل ثنا داشته باشد عملا نیازی به ارائه آدرس نیست در غیر این صورت وی را مجهول المکان اعلام کنید تا مراتب آگهی شود.
از آنجا که قیمت اعلامی کارشناس مبنای تعیین صلاحیت مرجع رسیدگی کننده است، بنابراین تقدیم دادخواست باید بعد از تامین دلیل انجام شود.

اگر مدارکی از موتور سوار در دست دارید و کد ملی وی را دارید ممکن است در سامانه ثنا مشخصات و آدرس وی باشد اگر ندارد مجهول المکان بزنید در پرونده آدرس از روی پلاک استعلام می شود

درود بر شما، با دادخواست تامین دلیل میتوانید خسارات را تیز مطالبه نمایید، در خصوص کروکی فرضی باید گفت این خواسته در صلاحیت شورای حل اختلاف است که اصولا بایستی دریافت شود. چنانچه به خوانده دسترسی ندارید، ایشان را مجهول‌المکان معرفی نمایید.

نشانی را مجهول المکان بزنید.

درود
- دادخواست کروکی فرضی را به صورت مجزا مطرح نمایید
- در صورت نداشتن نشانی، نشانی ایشان مجهول المکان اعلام نمایید
- دادخواست تامین دلیل و مطالبه ی خسارات باید به صورت مجزا مطرح شود .