قانون کار پایان کار سال ۹۴ بر چه اساسی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #22556318

سلام.
در سال ۹۴ بنده در شرکتی به عنوان کارمند بعد از مدت ۵ ماه و ۲ روز اشتغال به کار اخراج شدم. در هیات تشخیص حقوق معوقه و بیمه و حق مسکن و بن کارگری و عیدی لحاظ گردید ولی هرچه به قاضی هیات تشخیص پایان کار رو گفتم لحاظ کن در جواب بنده بارها و بارها گفت به کمتر از یکسال پایان کار تعلق نمیگیرد. مگر میشود پایان کار به کمتر از یکسال تعلق نگیرد. قانون اداره کار درمورد پایان کار سال ۹۴ چگونه است؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سنوات با توجه به قانون رفع برخی از موانع تولید الحاقی به ماده ۷ قانون کار حتی با یک روز کارکرد هم به شما تعلق میگرفته است تنها در صورتی که دستورالعمل شماره ۱۷ (که بعدا سال۹۶ توسط دیوان باطل شد) برایتان اعمال کرده باشند تعلق نگرفته است.

با سلام

پایان کار برای کارگران و کارمندان با بیش از ۱۰ ماه کار تعلق میگیرد و شما که کمتر از ۶ ماه مشغول بوده اید برای دریافت پایان کار مجاز نمیباشید.

و فقط میتوانید از امکان بازگشت به کار، معوقات، اضافه کاری ها، بیمه، حق مسکن و معشیت استفاده نمایید.