فروشنده رفته شکایت فسخ کرده، آیا میتونه فسخ کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #22554239

سلام
بنده ملکی رو ۴ سال پیش بصورت وکالتی خریدم مبایعه نامه بصورت امانت موند دست مشاور املاک تا فروشنده از شهرستان بیاد و‌امضا کنه در این مدت که مبایعه نامه پیش املاکی بوده مشاور املاک با فشار فروشنده متنی با این عنوان اضافه میکنه که اگر هر یک از چکها پاس نشود معامله فسخ خواهد شد.
من وقتی متوجه موضوع شدم شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کردم علیرغم نظر هیت کارشناسی مبنی بر موخر بودن متن مذکور بر امضای خریدار بازپرس رای منع تعقیب صادر کرد.
پس از این موضوع من شکایت تنظیم سند کردم و دادگاه بدوی رای به تنظبم سند داد. رای قطعی هنوز نیومده تو تجدید نظره. الان فروشنده رفته شکایت فسخ کرده، آیا میتونه فسخ کنه؟ ( با توجه به اینکه به تعهداتش عمل نکرده و آخرین چک من که سه ماه بعد از تاریخ تنظیم سند بوده و توسط شخص ثالث دو روز بعد از تاریخ صدور چک برگشت خورده؟)
واینکه کدوم یک از دادگاهها باید منتظر نتیجه دادگاه دیگری باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی، چون رسیدگی به دعوای فسخ در تصمیم دادگاه تجدیدنظر مؤثر است، بایستی قرار اناطه حقوقی صادر شده و رسیدگی دادگاه تجدیدنظر تا تعیین تکلیف دعوای فسخ متوقف گردد.