با وجود اینکه قاضی قبلی بنده رو محکوم و برای بنده حبس و حکم بریدن؛ آیا احتمال داره با حضورم در دادگاه تجدید نظر، بنده رو بازداشت کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۴ #22455326

با سلام و وقت بخیر
حدود دو سال پیش از بنده با تشکیل مدارک جعلی قصد کلاهبرداری داشتن. که در دادیاری برگه به کارشناسی خط رفت و بنده منع تعقیب شدم، تا اینکه در اعتراضی که توسط شاکی زده شد قاضی بدون توجه به مدارک بنده (طرف بودن قاضی با شاکی) بنده رو محکوم و و وکیل بنده حضور داشت و قاضی برای بنده وثیقه تعیین کردن. تا اینکه هفته پیش نوبت دادگاه تجدید نظر بنده شد و انصافا قاضی انسان با خدایی بوده و به تمام ایرادات پرونده توجه کرد، اکنون به وکیل بنده گفته که در جلسه ی بعدی خودم هم باید حضور داشته باشم. حالا سوال من این است که آیا با وجود اینکه قاضی قبلی بنده رو محکوم و برای بنده حبس و حکم بریدن آیا احتمال داره با حضورم در دادگاه تجدید نظر، بنده رو بازداشت کنن یا خیر؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه رسیدگی شخص رو بازداشت نمیکنن و حضور شما بابت توضیحات است. همه مدارک و مستندات رو به همراه داشته باشید

سوال شمایشون درخصوص تشدید قرار هستش که باید جواب بدم نه احتمالش بسیار ضعیفه و اصل رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر تخفیف مجازات هست نه تشدید

سلام
اگر در دادگاه وثیقه گذاشته باشید، خیر بازداشت نمی‌شوید.

در صورت سپردن وثیقه خیر شما بازداشت نخواهید شد

سلام اگه روی پرونده تامین سپرده شده خیر ، بازداشت نمیشین

اگر وثیقه در دادگاه گذاشتید بازداشت نمیشوید

به جهت اثبات بی گناهی خود حتما در دادگاه تجدیدنظر حضور پیدا کنید. زیرا ممکن است عدم حضور شما را سونیت داشتن شما برداشت کنند