گفته اگرم متراژ کم می اومد شما حقی نداشتید این به چه شکله؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۳ #22446253

یه واحد اپارتمان معامله شده ۲ واحدی طبقه اول مال ماست سند مشاع بود و گفت زیر بنا حدودا ۱۰۰ متره و در مبایه نامه هم نوشته شده حالا صاحب خانه کارای تفکیکشو انجام داده دوربین زده میگه زیر بنا ۱۰۵ متره پول ۵ مترو باید بدید و ما امتناع میکنیم از این ۵ متر چون شخصی که مبایه نامه رو تنظیم کرد گفته من داخل مبایه نانه نوشتم حدودا و مبلغی نمیتونه بگیره ازتون و اگرم کم می اومد شما حقی نداشتید این به چه شکله آیا درسته این حرف؟
لطفا اگر ممکنه پاسخ بدید لطفااااااوو

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
فروشنده اگر بر اساس متراژ فروخته می تواند بهای اضافه متراژ را مطالبه کند.

شما به متراژ خرید کردید بنابراین می توانند مازاد را مطالبه نمایند

درود بر شما، چنانچه بر حسب متراژ به شما فروخته شده باشد، مازاد توسط طرفین قابل مطالبه خواهد بود.

اگر به طور کلی فروخته شده باشد اضافه یا کمبود متراژ تاثیری در قیمت ندارد، اما اگر با احتساب قیمت هر متر ضرب در متراژ قیمت به دست آمده است موضوع موثر خواهد بود، علی ای حال اگر در قرارداد شما ترتیب دیگری معین شده باشد به همان ترتیب عمل خواهد شد، پر واضح است پاسخ دقیق درباره موضوع اخیر نیازمند مطالعه دقیق قرارداد است.

سلام
اگر قیمت با توجه به متراژ بوده یعنی هر مترمربع X مبلغ در آن صورت تغییر متراژ در قیمت موثر است و باید مابه‌التفاوت پرداخت شود.