دلیل مختومه شدن پرونده بدون پرداخت رد مال چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۳ #22406533

باسلام واحترام
بنده کارمند بانکی بودم که بنا به شکایت آن بانک از سال ۹۵ الی اواخر ۹۹ با اتهامات ۱_ تحصیل مال نامشروع ۲_خیانت در امانت ۳_ جعل ۴_ استفاده از سند مجعول ۵ _ پولشویی در زندان اوین تحمل کیفر نمودم. قاضی، بنده را به ۱۶/۵ حبس و ۱۰ میلیون تومان جریمه نقدی (بابت پولشویی) و۲۵۰ میلیون تومان رد مال در حق شاکی محکوم نمود.اشد حبس که همان ۳ سال بود بعلاوه جزای نقدی را پرداخت نمودم و با توقیف سند ملکم بابت رد مال آزاد شدم.
پس از ۶ ماه از آزادیم، در هفته گذشته به اجرای احکام جهت پرداخت وجه نقد و رفع توقیف سند ملکم مراجعه نمودم که گفتند: پرونده مختومه شده و در همان لحظه هم دستور رفع توقیف سند را صادر نمودند.
حال با توجه به عدم پرداخت ریالی از سوی اینجانب بابت رد مال و مختومه شدن پرونده، بنده میتوانم از بانک به دلیل شکایت کذب و تهمت و همچنین ۳ سال زندان و برهم زدن کانون خانوادگی ام شکایت کنم؟
بسیار سپاسگزارم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل مختومه شدن پرونده را باید از قسمت اجرا جویا شوید
و اینکه امکان شکایت از بانک وجود ندارد

امکان شکایت از بانک را ندارید

با توجه به اینکه جرمی از سوی بانک تحقق نیافته است لذا شما نمی توانید شکایت کنید

خیر امکان شکایت ندارید جرمی محقق نشده است

درود
شاید نسبت به رد مال رضایت داده اند علت را از اجرا جویا شوید.

سلام. امکان شکایت برای شما فراهم نیست چون جرمی از سوی بانک محقق نشده است