آیا امکان صدور گواهی تولد ثبت احوالی برایم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۳۴۷ #22345387

بنده متولد ایران هستم ولی در منزل به دنیا آمده ام استشهاد محلی از اتباع ایرانی و تایید مسجد و کلانتری محل رو دارم آیا امکان صدور گواهی تولد ثبت احوالی برایم هست؟چگونه؟با مراجعه به ثبت احوال جواب منفی شنیدم و گفتند باید گواهی تولد بیمارستانی داشته باشی تکلیف من وعده زیادی که در منزل به دنیا آمدیم چه میشه؟لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست صدور گواهی ولادت به طرفیت اداره ثبت احوال تنظیم و اقدام نمایید

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه اداره ثبت احوال دادخواست صدور گواهی ولادت تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود