چطوری ثابت میشه اسکرین شات ها جعلی هست و دست کاری شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۹ #22273201

سلام,خسته نباشید.
ممنون از وقتی که میذارید. میخواستم بدونم کسی که با دزدیدن عکس از گوشی خانومش, قصد اخاذی داشته باشه چه جرمی داره? با دوستم چت میکردیم, گاهی با گوشی شوهرش بهم پیام میداد توی تلگرام, برای هم عکس هامون رو میفرستادیم هر ۲ خانوم هستیم. الان شوهرش اومده عکس های منو از گوشی خودش و خانومش برداشته, پیام هامون رو دست کاری کرده, و تهدید میکنه باهام رابطه داشته باش, یا همه رو پخش میکنم و ابروتو میبرم. جرم این کار چیه? چطوری ثابت میشه اسکرین شات ها جعلی هست و دست کاری شده...در ضمن اسکرین شات ها هیچ اسم و ایدی نداره و زده دلیت اکانت و حذف حساب کاربری.

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به کارشناس مربوطه ارجاع می شود

با سلام
اولا اینکه فتوشاپ بودن عکس و تصویر توسط کارشناسان این زمینه ، قابل تشخیص خواهد بود .
دوما طبق ماده ۶۶۹ قانون تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ مقرر داشته: “هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌ اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ ماه تا دو سال محکوم خواهد شد”.

سلام وقت بخیر. مطابق موارد فنی اصالت اسکرین شات از طریق پلیس فتا تعیین میشود