اسقاط کلیه خیارات در سند بنچاق محضری امری بدیهی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #22241332

سلام و خسته نباشید

قطعه زمینی خریدم سند دار، پس از بررسی سند بنچاق متوجه شدم در بند اولیه کلیه خیارات من جمله خیار غبن ولو فاحش اسقاط شده است در صورتی که هرگز تحریر کننده ازین شرط با بنده که خریدار هستم صحبت و تفهیمی نشده بود اما بعد دیدن سند بنچاق با توجه که اندک سواد حوزه قضایی دارم متوجه این قضیه شدم حال میتوانم در کانون دفتر داران علیه دفتر اسناد مربوطه طرح شکایت کنم؟
یا تحریر و اسقاط خیارات در سند بنچاق امری بدیهی است؟؟

پیشاپیش از پاسخ شما سروران سپاسگزار و قدردانم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دفاتر اسناد رسمی طبق بخشنامه های ثبتی تکلیف دارند این موضوع را در اسناد رسمی درج نمایند ولی چنانچه شما سند را بدون قرائت و تفهیم آن را امضا نموده باشید و دفترخانه بدون قرائت آن از شما امضا گرفته باشند می توانید تخلف ایشان را پیگیری نمایید که البته بعید است بتوانید این امر را اثبات کنید زیرا امضای سند به منزله این است که شما آن را قرائت و امضا کرده اید خصوصا که می‌گوید اطلاعات قضائی نیز ولو به صورت محدود دارید