برادرم کتکم میزند، چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۱۳ #22238537

سلام خانم ۲۲ ساله هستم برادرم ۲۶ سالشه از بچگی تا همین الان منو کتک میزد و پدر و مادرم چیزی بهش نمیگفتن امروز دعوامون شد لیوانی که دستش بود و سمتم پرتاب کرد لیوان خورد به استخون لگن سمت راست شکمم و لیوان شکست جای زخم خونریزی کرد پلیس و پزشک اورژانس زخم رو دیدن گفتن اسیب جدی ندیده اما باید بررسی شه پلیس که اومد هم زخم منو دید هم خرده های لیوان که ریخته بود زمین برادرم خودش جلوی مامور کلانتری گفت اگه پدرم جلوشو نمیگرفت منو میکشت.... از اولین تماسم با ۱۱۰ تا رسیدن مامورا یه ساعت طول کشید و داداشم پهلوش و به مامور نشون داد گفت که من به سمتش لیوان پرتاب کردم در صورتی که من هیچی به سمتش پرتاب نکردم بابام پیش مامور کلانتری گفت که من به سمت داداشم لیوان پرتاب کردم درصورتیکه مطمءنم همچین کاری نکردم برادرم تا الان دو تا سابقه صحنه ساختگی داشته که تو هر دوش هم موفق شده دیه بگیره مامانم شاهد ماجرا نبوده بابامم کم و بیش طرف داداشمه بنظرتون احتمال موفق شدن من تو این شکایت هست؟؟ چکار کنم که بتونم از حقم دفاع کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پیشنهاد میکنم با شماره ۱۲۳ تماس بگیرین و با مشاورین طرح مشکل کنین ایشان شما را راهنمایی خواهند نمود

سلام.ابتدا از طیق مشاوره خانواده اقدام کنید چون اقدام قضایی موجب وخیم تر شدن اوضاع میشود و در صورت عدم نتیجه اقدام قضایی کنید.

با سلام
در این موارد به دلیل موضوع خانوادگی و رخ دادن حادثه در داخل منزل نمیشود شهودر از بیرون به دادگاه ارایه داد لذا بایستی بعد شکایت شما و استماع اظهارات برادر شما در محضر دادگاه ، و وجود گواهی پزشکی به احتمال زیاد حکم به نفع شما شود و اگر مدارک شما کامل نشد میتوانیید از دادگاه اتیان سوگند به قران کریم را بخواهید .

با سلام بله به استناد نظریه پزشکی قانونی و گزارش کلانتری میتوانید شکایت خود را ادامه دهید

از آنجایی ک موضوع خانوادگی است توصیه میشه از طریق شورای حل اختلاف محل خود اقدام کنید. اگر موفق نشدید با توجه ب ادعایی ک دارید ب دادسرای محل زندگی خودتان