پرداخت دیه تصادف از صندوق تامین به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۱ #22100527

سلام خسته نباشید
من تصادف کردم راننده مقابل مقصر ۱۰۰ درصد ۱۰۰ بود بیمه نداشت و در دادگاه حاضر نشد قاضی به من گفت که میفرستم صندوق تامین برای گرفتن دیه حکم صادر شد رفت تجدید نظر امروز از دادگاه با من تماس گرفتند گفتند برو دفتر خدماتی برگه رو بگیر ببر برای بیمه ایران قسمت تعیین خسارت تا از بیت المال دیه رو بهت پرداخت کنند
میخواستم ببینم کار تموم شده و بیمه دیه کامل منو میدن یا هنوز کار داره
ممنون میشم بابت راهنمایی شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کار قضایی شما تموم شده به بیمه مراجعه کن

از لحاظ حقوقی تمام شده است.

باسلام درصورت صادرشدن رای قطعی به نفع شما می توانید به صندوق جهت پرداخت دیه مراجعه نمایید.

الان باعنایت صدور رای بیمه پرداخت خواهد کرد

درود
بله دیگر در دادگاه کار ندارید به صندوق مراجعه کنید.

سلام و درود
اقدامات قضایی تمام شده، اقدامات اداری را باید صورت دهید
موفق و موید باشید

با درود
پس از رای تجدیدنظر به نفع شما، اکنون پروسه اداری دارید باید جهت طی آن به صندوق مراجعه کنید