چگونه کلید ورودی درب ورودی اپارتمان را بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۷ #22080932

سلام و خسته نباشید
من یک اپارتمان را که مالک ۵ دانگ ان پدر زنم هست و یک شریک یک دانگی مشاعی دارد از هر دو شریک در بنگاه با قرارداد رسمی و کد رهگیری اجاره کردم، از طرفی چون قبلا یک دانگ متعلق به شخص دیگری بوده و با پدر زن من که مالک ۵ دانگ است مشکل داشته اند ۵ سال این واحد خالی بوده و در این مدت همسایه ها قفل ورودی اصلی اپارتمان را عوض کرده اند و الان کلید ان را به بنده یا پدرزنم نمی دهند، چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالک جدید می تواند قفل یا کلید را عوض کند

درود
مالک می تواند کلید ساز ببرد.

درصورت وجود سند مالکیت باید کلید دراختیار داشته باشید

با سلام . م یتوانید برای ورود از کلید ساز استفاده کنید . استفاده از ملک مشاعی نیاز به اجازه تمام شرکاء مشاعی دارد .

سلام
مالک قانونی می تواند قفل جدید بگذارد.