توی دعوا چاقو کشی شده و الان متهم زندان هست؛ برای آزادی چه باید بکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۷ #22053973

یه پسر ۱۹ ساله توی دعوا با چاقو میزنه به کسی حالا ازش شکایت کردن قاضی گفته باید شش ماه زندان باشه ایشون سابقه هم دارن راهی هست که بشه آزادش کرد لطفا هر راهی میشه بگین که زندان نره و آزاد بشه یا حداقل کمتر بشه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،با توجه به کیفیات مطروحه و فرض عدم گذشت شاکی ،احتمال موارد تخفیف و یا منتفی شدن بحث مجازات اندک است اما میتوانید جهت اعمال نهاد های موجود در قانون مجازات اسلامی که شاید بتواند حتی با فرض وجود مجازات شرایطی را فراهم آورد که تحمل آن منطقی و آسان تر شود با وکیل مشاوره حضوری یا تلفنی داشته باشید.ان شاالله که خیر است.

با سلام
صرف استفاده از چاقو ( قدرت نمایی ) خود حد اقل شش ماه حبس به دنبال دارد حال اینکه علاوه بر آن مرتکب ایراد ضرب و جرح بر دیگر گردد . بهتر است به هر نحوی که باشد رضایت شاکی را جلب نمایید تا تخفیف مجازات ( در صورت صلاحدید دادگاه ) بر ایشان تعلق گیرد

با توجه به اتهام ایشان درصورتی که علت راهی شدن زندان متهم وثیقه باشد می توانید با تهیه وثیقه مورد نظر قاضی ایشان را از زندان آزاد کنید

سلام
بهترین راه حل این است که رضایت شاکی را اخذ کنید، در غیر این صورت به جهات داشتن سابقه کیفری و نوع جرم، امکان تخفیف مجازات نیست.لذا به شما پیشنهاد میدهم که حضورا با یک وکیل مشاوره و کمک بخواهید.

سلام بهتر است در جهت کسب رضایت شاکی تلاش کنید چرا که با توجه به وجود سابقه کیفری و نوع جرم ، شرایط دیگری جهت تخفیف مجازات وجود ندارد

سلام
بهتر است حضورا با وکیل مشورت کنید اگر زندان بابت عدم تودیع وثیقه است وثیقه فراهم کنید و الا اعتراض کنید.

باتوجه ب وجود سابقه کیفری و استفاده از چاقو بعنوان سلاحی خطرناک احتمال کاهش مدت حبس وجود ندارد مگر اینکه شاکی گذشت نماید