ابهام در رای دادگاه چگونه برطرف میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۸ #22045097

با سلام مجدد
مادر بنده فاقد اسناد هویتی بوده و نهایتا رای قطعی در راستای صدور شناسنامه از دادگاه اخذ کرده است
متاسفانه ثبت احوال می گوید که رای دارای ابهاماتی است که باید به دادگاه ارجاع داده شود تا ابهامات رفع شود
سوال بنده این است که آیا همچین موردی امکان پذیر است و امکان تغییر رای قطعی به ضرر مادر بنده وجود دارد ؟؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تغییر ممکن نیست اگر قطعیت یافته باشد اگر ابهام داشته باشد توسط مرجع صادر کننده قابل تفسیر است.

سلام ثبت احوال حق دفاع و تجدیدنظر داشته حق تفسیر رای را ندارد

سلام رای دادگاه را ارسال کنید تا مطالعه شود . ضمن این که اگر رای ابهامی دارد ، شعبه صادر کننده رای باید ابهام را به نحوی که نیاز به اصلاح رای نباشد رفع کند .

با درود فراوان
اداره ثبت احوال یا باید اقدام کند یا خودش موارد را کتبا به دادگاه اعلام نماید در غیر اینصورت تخلف نموده است .