آیا این امضای جداگانه ای که خواستن وجهه قانونی داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۷ #22028662

پدر بنده ملکی داشتن دادن مشارکت سازنده قصد گرفتن وام از واحدها رو دارن و از پدرم خواستن که برای گرفتن وام امضا بدن در حالی که پدرم به ایشون وکالت تام از قبل داده بودن برای انجام کارهای مربوط به ساختمان

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالتنامه رسمی داده باشد قاعدتا نیازی به مراجعه و امضاء پدرتان نیست .

درود بر شما، با توجه به وکالت تام در این مورد امضای جداگانه‌ای نیاز نخواهد بود.

با سلام
بستگی به اختیارات داده شده در وکالتنامه دارد ، چنانچه این اختیار پیشتر به سازنده داده شده ، نیاز به امضای پدر شما نمی باشد و ایشان شخصا می توانند اقدام‌نمایند.

با وجود اعطای وکالت نامه دیگر نیازی ب امضای پدر شما نیست

درود
نیاز به امضای مجدد نیست زیرا وکیل تام الختیار است.

باوجود وکالت تام نیاز به امضای مجدد نیست

در صورتی که در وکالتنامه اختیار اعطا شده باشد نیاز به امضای مجدد نخواهد بود