دیه ای که دولت پرداخت می کند، چه میزان است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #22025998

سلام
پسر من ۸ ماه پیش در اثر تصادف فوت کرده است ( در اثر چپ شدگی منجر به فوت شده ، نه کسی بهش زده ونه به کسی زده) . همسر و دختری ۲ ساله دارد که هزینه های آنها را من و خانواده عروسم پرداخت میکنیم . عروسم خانه دار است و درآمدی ندارد. شنیدم که دولت مبلغی را بعنوان دیه پرداخت میکند لطفا راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
عرض تسلیت

وراث متوفی با ارائه مدارک تشکیل پرونده خسارت، بدون رای دادگاه میتوانند دیه یوم الادا (تفاوتی ببن راننده و سخص ثالث نیست) متوفی را از شرکت بیمه مطالبه کنند . شرکت بیمه گر مکلف است ۱۵ روز پس از تکمیل پرونده دیه متوفی را به حساب وراث واریز نماید در غیر اینصورت به مجازات نیم در هزار دیه در حق وراث متوفی جریمه میشود (ماده ۳۱،۳۳،۳۶ قانون بیمه ثالث و ایین نامه اجرایی ماده ۳ قانون اخیرالذکر)

با سلام
بر اساس ماده ۳ قانون بیمه اجباری خسارت وارده به شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵، دارنده وسیله نقلیه مکلف است برای پوشش خسارت‌های وارد شده به راننده مسبب حادثه، حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام بیمه حوادث اخذ کند.

بله بیمه حوادث راننده (که به همراه بیمه شخص ثالث) هزینه های راننده فوت شده مقصر در حادثه ، دیه ماه غیر حرام تعلق میگیرد.
با تشکر دربر