مطالبه وجه با رسید و شاهد در صورت ادعای ایشان امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۶ #22015628

سلام
بنده مبلغ 5.065.000 تومان از شخصی طلب داشتم(یک 3.040.000 و یک 2.065.000)
الف)یک بار مبلغ 1.065.000 برای بنده واریز کرده که مربوط به این طلب بوده
ب)مبلغ 1.000.000 و 770.000 تومان دیگر هم از زمان بعد از رسید واریز کرده که مربوط به طلب دیگر و کار دیگری بوده که برای آن شاهد و مدرکی ندارم.
با توجه به واریزی (الف)از طلب من 4.000.000 تومان مانده
برای 3.040.000 تومان آن رسید دارم
شهادت شهود مبنی بر طلب 4.000.000 تومانی بنده از ایشان نیز موجود هست.
سوال بنده این است که ایشان میتواند ادعا کند مبالغ واریزی به کل مربوط به این طلب 5.065.000 تومانی بوده است؟اگر ادعا کند چه راه کاری برای من وجود دارد که نشان دهم این مبالغ ربطی به این طلب ما نداشته و برای کاری جداگانه بوده که فقط من و خوانده از آن اطلاع داشتیم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . تعیین این که واریز هایی که بدهکار به حساب طلبکار انتقال می دهد بابت کدام دین است ، مطابق تصریح قانون مدنی با بدهکار است . شما برای طلب دیگر خود با شهادت شهود می توانید دادخواست بدهید .

سلام- شما مبالغی که به فرد الف دادید در صورتی که به حسابش واریز کردید باید رسید داشته باشید. یا اینکه پرینت حساب خود را در آن تاریخ از بانک بگیرید. شاهد هم بیاورید می توانید وجه خویش را استرداد کنید/.