در دعوی خلع ید دعوی متقابل میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۵۳۳ #22002449

من شکایت خلع ید کردم
آیا طرف مقابل میتونم دعوی ابطال سند در دعوی متقابل بده
آیا اگه در همون جلسه اول مالکیت رو ثابت کنم و ثابت کنم قولنامه طرف ارزشی نداره قاضی رای صادر میکنه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر تاریخ سند شما قبل از تاریخ قوالنامه ایشان بوده باشد شسلام
طبق سند مالکیت شما ثابت است و ایشان باید با دلایل قوی بی اعتباری سند را ثابت و اعلام بطلان ان را بخواهد که به نظر بعید می رسد بتواند نتیجه بگیرد

سلام
بله میتوانند چنین دعوایی را مطرح نمایند و در صورتیکه هر یک از طرفین ادله ی بیشتری داشته باشند رای به نفع ایشان صادر خواهد شد

سلام. دعوای متقابل رو میتونه مطرح کنه چون شرایطش رو طبق قانون. قاضی به ادله هر دو طرف توجه میکنه. شما تو جلسه دادرسی به هر مدرکی دارید استناد بفرمایید.. فقط توجه داشته باشید که اگر خوانده شما تا پایان جلسه اول دادرسی دعوای متقابل را مطرح نکرد ، دیگر نمیتواند انرا مطرح کند، بلکه باید دادخواست جداگانه بدهد

سلام
می توانید در برابر دعوای ایشان به استناد سند رسمی خود دعوای متقابل با موضوع اعلام بطلان مبایعنامه یا قولنامه را مطرح نمایید