اگر اقامه دعوی کنم آیا می تواند دریافت اقساط را انکار کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #21902594

با سلام. حدود ۱۰ ماه پیش واحدی را پیش خرید کرده ام.
پیش فروشنده ۲ برادر هستند که دارای مشاور املاک میباشند. قرارداد در مشاور املاک ایشان نوشته شده و در اصل هر دو شریک هستند. ولی در مبایعه نامه نام یکی از برادران به عنوان فروشنده نوشته شده و نام برادر دیگر در مهر مشاور املاک میباشد.
از ۵ قسط یک قسط را در پشت مبایعه نامه فروشنده اصلی امضا کرده . و ۳ قسط بعدی را برادر دیگر .
در حال حاضر به دلیل عدم انجام یکی از موارد که قید شده ( عدم قیرگونی آشپزخانه ) با ایشان به مشکل خورده ام و بحث کرده ام .گفته اند واحد به من تحویل نمیدهند . زمان تحویل ۲ ماه بعد است. زمان قسط قبل از تحویل فرا رسیده است .
نمیدونم باید قسط رو پرداخت کنم یا نه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
خرید شما باید در قالب قانون پیش فروش آپارتمان می آمد و طی سند رسمی خریداری می شد تا در صورت بروز مشکل بتوانید از هیات داوری و امتیازات قانونی برخوردار شوید. ولی اکنون به استناد قوانین عام (قانون مدنی) با استفاده از حقی به نام حق حبس طی اظهارنامه قانونی به فروشندگان اعلان دارید که تا زمان تحویل و انجام تعهدات قراردادی از پرداخت اقساط به استناد حق حبس خودداری می نمایید. تا مشمول آثار منفی قانونی و قراردادی نشوید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

اقساط مقرر را حتما پرداخت نمایید تا موجبات طرح دعوی فسخ برای فروشنده مهیا نشود . سعی کنید اقساط را تحویل فروشنده داده یا به حساب وی واریز نمایید . همینطور اگر به موجب چک می پردازید باید چک را در وجه فروشنده صادر و در هنگام تحویل رسید و امضاء بگیرید .