شکایت در خصوص ابطال مزایده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #21890543

سلام.چند ماه قبل در مزایده اموال غیر منقول یکی از بانکها شرکت کردم. یکی از شرایط مزایده این بود که بانک در رد یا قبول یک یا تمامی پیشنهادات واصله مختار می‌باشد.بعد از شرکت در مزایده و قبل از موعد باز کردن پاکت‌های مزایده از طریق یکی از کارمندان بانک فهمیدم که فقط من در مزایده شرکت بودم و قاعدتا با توجه به اینکه قیمت پیشنهادی من بیشتر از قیمت پایه مزایده بود و ۵ درصد شرکت در مزایده رو هم به حساب بانک واریز کرده بودم باید مرا به عنوان برنده مزایده معرفی میکردن ولی متاسفانه این کار رو انجام ندادن و چند روز بعد از بازگشایی پاکت‌ها و پس از پیگیری‌های لازم به من گفتن که بانک مزایده را باطل اعلام کرده و شما باید درخواست بدین تا ۵ درصد پولی رو که بابت شرکت در مزایده واریز کردین بهتون برگردونیم و من هم همین کار رو کردم و پولم رو به حسابم واریز کردن و این در حالی بود که هیچ یک از شرایط قانونی ابطال مزایده در این مورد وجود نداشت البته بعدش من متوجه شدم که پس از اون مزایده یک مزایده دیگه با قیمت پایه بالاتر برگزار کردن که کسی دیگه شرکت کرده و برنده اعلام‌ش کردن و دارن ملک رو به اون میدن. آیا شرطی که بانک مبنی بر رد یا قبول یک یا تمام پیشنهادات واصله گذاشته قانونی هست و آیا من میتونم از بانک به دلیل ابطال مزایده ای که من در اون تک شرکت کننده بودم شکایت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید که در صورت وجود این حق برای من نسبت به اخذ وکیل اقدام نمایم. ضمنا از وکیل در چه حوزه تخصصی باید استفاده نمایم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از ظاهر صحبتهای شما برداشت میشود بانک در قبول و یا رد پیشنهاد مختار بوده و نه اعلام بطلان مزایده. لذا حق شکایت از ابطال بی دلیل مزایده برای شما محفوظ است.