قرض و بازگرداندن آن به چه صورتی قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۴ #21850696

سلام. وقت بخیر. چند سال پیش خواهر شوهرم دو سکه نزد ما به امانت گذاشت. حدود سه سال پیش با اجازه ایشان سکه ها رو به عنوان قرض فروختیم و بعد از مدتی حدود دو سال پیش ایشان از ما به اندازه پول سکه ها طلب پول کرد که ما هم این مبلغ پول رو به ایشان بازگرداندیم. ولی بعد از گذشت زمان و با افزایش قیمت سکه ایشان ادعا دارند که من پول را به عنوان قرض خواسته و سکه ها منظورم نبوده است و الان طلب سکه ها را دارد. ولی هنوز مبلغ قرض گرفته را هم پس نداده است. لطفا راهنمایی بفرمائید حق با کیست. آیا ما باید سکه ها را برگردانیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد قرض
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قرض شما پس داده شده محسوب است . البته باید مراودات بین خود را بتوانید برای دادگاه به اثبات برسانید .