با حکم نفقه میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۹ #21814545

سلام من شوهرم ۱۰ نفقه پرداخت نکرده من نفقه رو اجرا گزاشتم اون حتی سر جلسه دادگاه هم نیامد ۱۰ ماه نیستش

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ما باتوجه به متن سئوال پاسخ میدیم نه مثل کلاس دانشگاه

توجه داشته باشید اگر نفقه را پرداخت نکند با ناتوانی از پرداخت نفقه فرق است درهرحال چنانچه محکوم به پرداخت نفقه شده و حکم صادره قطعی و اجرائیه صادر گردیده می توانی بااستناد به حکم صادره اقدام به درخواست طلاق کنید
موفق باشید

بله شما به استناد عسر و حرج ایجاد شده میتوانید درخواست طلاق بدهید

بله باتوجه ب عدم پرداخت نفقه و غیبت ده ماه متوالی عسر و حرج برای دادگاه ثابت خواهد شد و قاضی حکم ب طلاق شما خواهد داد موفق باشید

پس از گذشت شش ماه از عدم پرداخت نفقه مطابق شروط دوازده گانه سند ازدواج ، شما حق طلاق خواهید داشت

سلام
نپرداختن نفقه از موارد عسر و حرج است که برای زوجه ایجاد حق طلاق می کند. همچنین غیبت بیش از شش ماه متوالی، با توجه به شروط ضمن عقد نکاح به زوجه حق طلاق می دهد. بنابراین پاسخ سؤال شما مثبت است.

چنانچه مردی ۶ ماه نفقه پرداخت ننمایدشرط ضمن عقد در سندازدواج تحقق می یابددرصورت حکم محکومیت به نفقه وقطعی شدن آن می توانی با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق بدین