اگر باز هم پاسخ منفی دادند، آیا میتونم به دیوان عدالت اداری مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #21792514

درود بر شما...
حقوق بیکاری بنده رو به دلیل اشتغال مجدد قطع نموده اند لطفا بعد از توضیح عرایضم راهنمایی نمایید چیکار میتونم انجام دهم
شرح :
برج ۱/۱/۹۸ از کار اخراج شدم و درخواست مقرری نمووم
مشکلاتی در اداره کار و بیمه سر راهم قرار گرفت و برج ۱۱/۹/۹۸ حقوقم رو برقرار نمودند ۱/۹/۹۸ معرفی به فنی حرفه ای شدم ۱۵/۱۰/۹۸ نوبت حضور غیاب در اداره کار داشتم
حال در کمال ناباوری در تاریخ ۱/۱۰/۹۸ از طرف اداره کار حقوق بنده رو قطع کردن
و اعلام نمودند لشتعال به کار داشتید
بنده برج ۵/۹۸ از فشار بیپولی و زندگی نغازه کوچکی اجاره کرده بودم اجاره نامه به نام خانمم میباشد و جواز کسب هم نداریم ولی روی شیشه مغازه شماره همراه بنده و نام فامیلی بنده قید شده بود لذا بازرسین توسط همبن استناد مقرری رو قطع مینمایند جالب اینجاست که در هنگام بازرسی بنده حضور نداشتم و منو در حین کار روئیت نکردن ( ۲ بار بازرسی نمودن و من رو ندیدن )
بنده اعتراض و شکایت کردم و گفتم این مغازه تا تاریخ ۱۱/۹۷ متعلق به بنده بوده و تحویل به شخص دیگری میباشد حال ایشان نام بنده را از روی شیشه پاک ننموده و تا چند ماه با نام قبلی کار میکردن و اخیرا با اعتراض بنده نام فروشگاه رو تغییر دادند
مستندات حضور و غیاب فنی حرفه ای و اجاره نامه همان ملک که به نام خانمم بود رو هم پیوست نمودم و تحویل دادم
اداره کار با درخواست بنده موافقت نمود و طی نامه ای به بیمه اعلام نمود بیکاری ایشان بنده مورد تایید میباشد و مقرری را متصل نمایند
ولی بیمه شدیدا پافشاری داره و قبول نمیکند
در پاسخ به اعتراض بنده
به دلیل بازرسی مشترک پرونده رو مختومه نمودند
مدارک و مستندات و رای بیمه و رای اداره کار رو به بیمه مرکزی در استان ارجاع دادم و اعتراض نمودم
ضاهرا بیمه استان کمیته ای تشکیل میده از اداره کار و خودشون تا رسیدگی کنند
حال تکلیف بنده چیه؟
اونها هیچگونه مدرکی اعم از جواز کسب، اجاره ملک، حقوق واریزی یا دریافتی به نام بنده تبلیغاتی و یا تراکت یا کارت ویزیت که به نام بنده باشد و یا هر چیزی که اثبات کند بنده مشغول به کار هستم ندارند
حتی بنده رو حین اشتغال به کار هم ندیدن

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، تا زمان اعلام تصمیم کمیته استانی باید منتظر بمانید و پس از اعلام تصمیم مبنی بر قطع مقرری، می‌توانید از طریق مرجع دیوان عدالت اداری ابطال تصمیم متخذه و به‌تبع الزام به برقراری بیمه بیکاری را بخواهید ...

سلام هرگونه اشتغالی در بازه زمانی دریافت مقرری بیمه بیکاری ولو یک روز از نظر قانون اشتغال مجدد به حساب آمده است و اگر بازرسی هم تایید کرده است بعید به نظر میرسد بتوانید از طریق دیوان اقدام کنید همانطور که خودتانم گفتید شما مغازه را اجاره کردید