زوج میتونه در حالیکه درخواست طلاق داده همزمان تا پایان اجرای طلاق، درخواست عدم تمکین هم بدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۳ #21744233

سلام. وقت بخیر. ایا زوج میتونه در حالیکه درخواست طلاق از سوی زوج داده همزمان تا پایان اجرای طلاق، درخواست عدم تمکین هم بده و زوجه رو پیش خودش نگه داره که نخواد نفقه بده؟ آیا درخواست طلاق و همزمان درخواست عدم تمکین منافاتی با هم ندارن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند هر دو دعوا را مطرح نمایدو از نظر قانون منعی ندارد

درخواست تمکین شما منع قانونی نداره

باسلام بله میتوان دادخواست داد و منع قانونی نخواهد داشت.

باعنایت به اینکه نوع طلاق رجعی خواهد بود زن مجبور به نگه داشتن عده تا پایان عده در منزل مشترک می باشد

با درود
بله تا صدور حکم قطعی زوجه در علقه زوجیت زوج است و زوجه باید تمکین کند

با سلام
این امکان تا لحظه وقوع صیغه طلاق برای زوج وجود خواهد داشت زیرا زوجه همچنان همسر شرعی و قانونی ایشان می باشد .

بله می تواند و به لحاظ قانونی منعی ندارد