چگونه این مبالغ را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #21720575

با سلام و عرض ادب چند ماهه قبل کارگران مجتمع خصوصی من ازم شکایت کردند در حالی که خودشان رفته بودند و اخراج نشده بودند آنها سر کار زیاد حاضر نمیشدند و ارباب رجوع به شدت گلایه مند از کار این دو نفر بود به مجتمع ضرر میرساندند شاید یکی دوساعتی در آنجا کار میکردند اسم مجتمع به نام من هست اما پول آنها را پدرم که تازه فوت کرده اند میدادند خودشم هر سه ماه یکبار چون مجتمع درآمد چندانی نداشت و ندارد و فقط من سه ماه برایشان پول واریز کردم چندین بار هم به دلیل کار نکردنشان از اداره خودمان برایم تذکر کتبی داده اند چون در جلسه ی اول قرار داد و بیمه ندارند و مدرکی برای اثبات کار کردنشون نداشتند رای آمد که مدرکی این دو نفر برای خود ندارند حال در جلسه ی شورا ی حل اختلاف که رفته بودیم نماینده ی آنها تقاضای ۱۵ میلیون پول برای هر دو نفر را از من خواست من هم واقعا یک دختر مجرد بی پدر با درآمد هر شش ماه یکبار یک میلیون تومان از کجا بیارم پول آنها را بدهم در شورای حل اختلاف گفتند خانه ی شما را مصادره میکنند اگر بیمه و حق و حقوق بخواهند / مدرک آنها پرینت بانکی بود که پدرم برایشان د واریز کرده بود چند سالی را و من سه ماه پرداخت کردم حقوقشان را / خواهش من این است من یک دختر مجرد بی پول چگونه این همه پول آنها را پرداخت کنم آی راهی جز پرداخت پول هست تمنا میکنم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
موضوع را در اداره کار مطرح و پیگیری نمایید

موضوع شما با توجه به اینکه جز تعهدات پدر مرحومتان بوده از شما جداست لکن اثبات این واریز ها که مربوط به رابطه کارفرمایی مرحوم بوده باشد باید در ادارات کار صورت بگیرد. حتما لایحه ای تهیه و به شورای حل اختلاف بدهید که این دعوا مربوط به اینجا نمی باشد مگر آنکه در شورای حل اختلاف ادارات کار طدح شده باشد.

با سلام
پرونده شما مربوط به اداره کار میباشد و ربطی به شورای حل اختلاف ندارد با لایحه ای میتوانید نسبت به امر اعتراض نمائید و ثالثا نماینده نمیتواند در شورای حل اختلاف اقامه دعوی نماید