آیا امکان گرفتن زمین اراضی ملی برای طرح های کشاورزی از جهاد کشاورزی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۵۶ #21717357

با سلام
چگونه انجام می شود آیا در صورت امکان در آینده مشکل قانونی ایجاد نمی شود با تشکر از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با مراجعه به جهاد کشاورزی و معرفی و مشخص نمودن موقعیت زمین به استناد قانون کشت دیم در اراضی شیب دار پس از تایید کارشناس جهادکشاورزی به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری محل وقوع زمین مراجعه و جهت کشت دیم بادام و انگور دیم و گیاهان دارویی اقدام کنید که هم تسهیلات خوبی میدهند و هم جهادکشاورزی نسبت به کاشت نهال اقدام میکند و پس از سه سال سند مالکیت هم اعطا میشود