آیا ورثه بعد از یکسال میتوانند به رای دادگاه بدوی اعتراض نمایند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۲ #21682

با عرض سلام و خسته نباشید

در سال 90 در خواست محجوریت شخصی توسط همسرش ارایه می گردد
شعبه بدوی محجوریت وی را از زمان تقدیم دادخواست یعنی 17 / 3/90 اعلام منماید
ورای قابل اعتراض 20 روزه بوده
در این فاصله هیچگونه اعتراضی به رای صورت نگرفته و نتیجتا قطعی شده (رای قطعی شعبه بدوی در پرونده نیست )
6ماه بعد محجور فوت می نماید
در سال 91 ورثه به رای صادر شده دادگاه بدوی سال 90 اعتراض مینمایند
که دادگاه تجدید نظر ضمن رد اعتراض آنها رای صادره بدوی را را تغیر و تاریخ محجوریت وی را 17/3/89 اعلام مینماید

سوال1 : آیا ورثه بعد از یک سال میتوانند به رای دادگاه بدوی اعتراض نمایند
سوال 2 :ایا دادگاه تجدید نظر میتواند رای اعلام شده دادگاه بدوی را تغیر دهد

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1-با توجه به قطعی شدن رای بدوی ورثه نمیتوانند بعد از گذشت یکسال نسبت به آن اعتراض نمایند.

2-دادگاه تجدید نظر نمیتواند رای قطعی را تغییر دهد.

با احترام