با توجه به اینکه بیش از یک سال هم از سر رسید قرارداد گذشته و پول را پس نگرفته ام میتوانم خود سفته ها رو به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۰ #21672690

به شخصی ۲۵ میلیون تومان داده ام و بابت آن یک قرارداد تنطیم کرده ایم که ۴ ماهه باید پول را پس بدهد.از طرفی یک سفته به مبلغ ۳۰ میلیون هم دریافت کرده ام که در قرارداد از آن بعنوان سفته ضمانت ذکر شده..

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته ایی که در آن قید شده ضمانت برای اجراء گذاشته آن میبایست دقیقا مبتنی بر قرارداد باشد واگرنه میتواند شما را متهم به خیانت در امانت کنند که جرم کیفری هم میباشد. بنابراین میبایست حتما مفاد قراردادتان دقیق بررسی شود و بهتر است از طریق دادگاه این امر را پیگیری کنید یا اینکه قبل از اجرا گذاشتن سفته با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت داشته باشید.
موفق باشید

بدوا نسبت ارسال اظهارنامه اقدام و وجه قرارداد را مطالبه کنید و اعلام نماید در صورت عدم اجرای تعهدات سفته نیز مطالبه خواهد شد

سلام
باتدا می بایست عدم ایفای به تعهد را در دادگاه اثبات نمایید و متعاقبا" اقدام به مطالبه وجه سفته نمایید !

با سلام
بهتر است اظهارنامه ای برای شخص ارسال نمایید و ایشان را ملزم به ایفای تعهدات طبق قرارداد تنظیمی نمایید و قید نمایید در صورت عدم ایفای تعهدات ، اقدام از طریق دادگاه و نیز سفته به اجرا گذاشته خواهد شد

با سلام
تا ۲۵میلیون را که قطعا می توانید به اجرا بگذارید اما ۵میلیون دیگر بستگی به متن و شرایط قرارداد شما دارد...

با توجه به قرارداد میتوانید سفته را اجرا بگذارید.چون نوشته شده بابت ضمانت قرارداد.باید دید آیا قرارداد به شما اجازه میدهد سفته را اجرا بگذارید یا نه.ممکن است قرارداد به نحوی تنظیم شده باشد که دست شما در این مورد بسته شده باشد.لذا احتیاط لازم است که بعدا به عنوان خیانت در امانت از شما شکایت نشود.

بسمه تعالی : مطالبات با توجه به ثبت دعاوی حقوقی زمان محدود ندارند و شامل مروز زمان نیستند لذا از طریق دادگاههای حقوقی اقذام بفرمایید