شکایت به دادگاه عمومی درخصوص پارک در حیاط و مشاعات چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۵۳ #21653

با سلام ضمن عرض تشکر از پاسخگویی به موقع و کامل جنابعالی، ما با پلیس 110 تماس گرفتیم و از کلانتری محل نیروی گشت فرستاده شد. ماموران انتظامی اعلام کردند که ما اجازه برخورد با همسایگان و حتی ورود به حیاط را نداریم و نهایتا یک صورتمجلس مبنی بر پارک خودرو تنظیم نمودند. به دادسرای محل هم مراجعه کردیم ایشان نیز اظهار داشتند که دادخواست رفع مزاحمت به دادگاه ارائه دهیم. و اما سوال اینجانب:
آیا در متن دادخواست، می توانیم مطالبات خود را به ترتیب زیر بیان کنیم؟
نصب مانع در ورودی به حیاط و اخذ ریموت درب پارکینگ از واحدهای فاقد پارکینگ برای جلوگیری از تکرار رفتارهای مشابه و پارک خودرو مهمان +مطالبه هزینه های دادرسی
(مطابق با متنی که قبلا فرستادم)
و به موضوع بررسی ماموران کلانتری از محل و تهیه صورتمجلس نیز اشاره کنیم؟(در متن دادخواست) چون درصورت اشاره باید کپی برابر اصل را ضمیمه کنیم و آن نیز در کلانتری موجود است

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حتما باید به صورت جلسه ی تنظیم شده استناد نمائید لذا در صورت محکوم شدن ایشان در دادگاه به عنوان مزاحمت میتوانید هزینه های دادرسی را هم مطالبه نمائید و در صورتیکه بعضی از واحد های آپارتمان دارای پارکینگ نمیباشند وظیفه ی مدیر ساختمان است که ریموت پارکینگ را از واحدهای فاقد پارکینگ اخذ نماید.

موید باشید