جرم شروع به سرقت تعزیری چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #21652373

تخریب و شروع به سرقت تعزیری جرمش چیه خواهشمندم در این زمینه راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرقت تعزیری انواع مختلفی دارد به ماده ۱۲۲ قانون مجازات مراجعه نمایید

درود
سرقت تعزیری انواع مختلفی دارد بنا بر هر نوع متفاوت است در کل به ماده ۱۲۲ قانون مجازات اسلامی مراجعه کنید

سلام
ماده ۱۲۲- هر کس قصد ارتکاب جرمی کرده و شروع به اجرای آن نماید، لکن به واسطه عامل خارج از اراده او قصدش معلق بماند، به شرح زیر مجازات می‌شود:
الف- در جرائمی که مجازات قانونی آنها سلب حیات، حبس دائم یا حبس تعزیری درجه یک تا سه است به حبس تعزیری درجه چهار
ب - در جرائمی که مجازات قانونی آنها قطع عضو یا حبس تعزیری درجه چهار است به حبس تعزیری درجه پنج
پ - در جرائمی که مجازات قانونی آنها شلاق حدی یا حبس تعزیری درجه پنج است به حبس تعزیری یا شلاق یا جزای نقدی درجه شش

تبصره- هرگاه رفتار ارتکابی، ارتباط مستقیم با ارتکاب جرم داشته، لکن به جهات مادی که مرتکب از آنها بی اطلاع بوده وقوع جرم غیرممکن باشد، اقدام انجام شده در حکم شروع به جرم است