چک مهریه چگونه باید باشد و چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۹۹ #21642340

با سلام خدمت شما عزیزان
بابت پیش پرداخت مهریه چک دریافت کرده ام ومتن چک به این صورت که در وجه خانم ... بابت پیش پرداخت مهریه به شماره دادنامه .... و سررسید چک برای تاریخ ۹۸/۰۲/۰۱بوده این چک رو چه کاری می توتنم انجام دهم ؟
دوم اینکه دوباره با همین مضمون چک دیگری دارم که سر رسید نشده و در تاریخ ۳۰/۰۳/۹۸ سر رسید آن است و با توجه به اقساط که پرداخت نمی کنن و من هر چند بار حکم جلب می گیرم،حال بابت این چک ها من را راهنمایی بفرمایید مجتمع قضایی خانواده بابت این چک ها و متن نوشته شده می گویند حقوقی هست و مربوط به ما نمی شود.
سپاس فراوان دارم راهنمایی ام کنید .

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق تاریخ مندرج درچک ، برای وصول آن به بانک مراجعه کنید . چکها ایرادی ندارد

چک را برگشت بزنید
و در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه ی وجه دهید

با سلام ووقت بخیر
درتاریخ مشخص شده روی چک به بانک مراجعه کرده و برای وصول شدن چک اقدام کنید و درصورت عدم وصول چک را برگشت بزنید و از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست حقوقی وجه چک دهید .