سند ماشین و مدارک من رو جهت آزادی ماشین گرفته، رفته دفترخانه و یک وکالت تمام اختیارات گرفته، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #21551121

سلام علیکم بنده به علت تصادف بستری بودم و ماشینم پارکینگ بود یکی از دوستانم سند ماشین و مدارک من رو جهت آزادی ماشین برد یک دفترخانه دوست ما دوتا است رفته پیش او و یک وکالت تمام اختیارات گرفته آلان منم اصلا امضا نکردم باید چکار کنم شکایت دفتر خانه رو بکنم چگونه ثابت کنم ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید به توجه به عدم امضا وکالتنامه علیه دوستتان و سردفتر طرح شکایت نمایید

سلام در مرحله اول ب دادسرا مراجعه نموده و شکایتی از دفترخانه و دوستتان تنظیم نموده چون جنبه کیفری دارد از دوستتان ک اسنادرا ب او بصورت امانت تحویل دادید هم شکایت خیانت در امانت و هم شکایت استفاده از سند مجهول تنظیم نماییدو از دفتر خانه ب عنوان جاعل شکایت نمایید