چگونه میتوان بدون عضویت در هیات مدیره و یا قبول مدیرعامل، شرکت را اداره نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #21542492

با سلام
چگونه میتوان بدون عضویت در هیات مدیره و یا قبول مدیرعاملی یک شرکت سهامی خاص که خودمان بزرگترین سهام دار آن هستیم شرکت را اداره کنیم و سیاست های خودمان را در شرکت عملی کنیم.

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در شرکتهای سهامی در صورتی که قرار باشه تصمیمی گرفته بشه باید بعد از تشکیل جلسه و حضور سهامداران طبق اکثریت اعلام شده قانونی ، و تنظیم صورت جلسه ، به امضای کلیه حاضرین در جلسه برسه ، شما به عنوان سهامدار شرکت میتونید تصمیمات اتخاذ شدرو بپذیرید و یا نپذیرید و بازرسین هم اگر تخلفی مشاهده کردن به اطلاع سهامداران میرسانند