از راه پزشکی قانونی یا جا های دیگه میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۴۹ #21541655

من رو پری شب ساعت ۱۱ شب پلیس به جرم شرب خمر گرفت،، ولی از من تست الکل نگرفت و منو برد کلانتری، اونجا هم تست نگرفتن،،، ولی برای من از دستگاه یه پرینت در آورد و نوشت ۵۳ درصد،، چون دوستم با پلیس در گیر شده بود و فرار کرده بود،، این بلا رو سره من اوردن،، ولی من هیچ مشروبات الکلی نخوردم،، به نظرتون از راه پزشکی قانونی یا جا هایه دیگه میتونم ثابت کنم؟ و من یه دفعه هم به خاطر همین موضوع دستگیر شده بودم،، ولی در دادگاه تبرعه شدم،، ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات شرب خمرعلاوه بر مثبت بودن تست الکل که آن هم شما میگویید به صورت قطعی نیوده باید حتما شما اقرار کنید و درصورت عم اقرار و صرفا مثبت بودن تست الکل مجازات حدی شرب خمر درنظر گرفته نمی شود و منوط به مجازات تعزیری خواهد شد که شما میتوانید دردفاعیات خود کاملا این موضوع را انکار کنید و اعلام کنید که شما شرب خمر انجام نداده اید .