حق طلاق دارم؛ میخوام ازش استفاده کنم میخوام بدونم چقد زمان میبره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۷ #21522807

سلام
من حق طلاق دارم از همسرم میخوام ازش استفاده کنم
میخوام بدونم چقد زمان میبره؟ چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مدت معینی را نمی توان برای آن در نظر گرفت. از طرفی شعبات تعداد رسیدگی هایشان زیاد است بنابراین شاید برای تشکیل جلسه اول چند ماه طول بکشد تا وقت رسیدگی بدهند. شما فرض را بر بالای دو ماه بگذارید.

سلام.باید یک وکیل بگیرین.بدون وکیل از نظر قانونی زوجه نمیتونه حق طلاق خودش رو اعمال کنه.زمان حدودی هم بسته به شلوغی شعبه دادگاه بین ۲ تا ۴ ماه است.

با درود باید به لحاظ وکالت در اعمال حق طلاق که دارید وکیلی نیز اختیار نموده و اقدام نمایید، اگر زوج همراهی نمی‌کند.
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

در این مورد بایستی از جانب شوهرتان با داشتن حق طلاق وکیلی ب عنوان وکیل مع الواسطه انتخاب کرده و ب او وکالت دهید دادخواست طلاق ثبت کرده و در ادامه روند رسیدگی وکیل از جانب زوج و شما در جلسات حاضر خواهید شد لیکن زمان قابل پیش بینی نیست و ب تراکم پرونده های شعب بستگی دارد

درود
حداقل سه الی چهار ماه زمان می برد و باید برای اعمال وکالت از ناحیه زوج به وکیل دادگستری وکالت دهید یا طلاق از ناحیه زوجه ثبت کنید و در جلسه وکیل زوج حاضر شود.

مدت زمان هیچ گاه در رسیدگی های قضایی قابل پیش بینی نیست البته وکالت در طلاق شما کار شما را جلو می اندازد.

درود
جهت استفاده ازوکالت زوج در در طلاق باید به وکیل دادگستری از ناحیه همسرتان وکالت دهید تا از ناحیه ایشان جهت طلاق اقدام نماید . پروسه ی زمانی رسیدگی قابل پیش بینی نمی باشد .