سوگند دروغ را چگونه اثبات نماییم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۷ #21517223

سلام چند سال پیش در شهرستان عمم که ازدواج کرده بود بچه هم داشت شوهرش میوفته زندان این قضیه ماله ۴۰ یا ۵۰ سال پیشه بابا بزرگمم بغل خونه خودش که قدیم کاهگلی بوده یه خونه کوچیک هم تو حیاط بوده داده بهش که زندی کنه توش حالا بابا بزرگ من ۲۵ سال پیش مرده عمم شکایت کرد ۳ سال پیش گفت بابام گفته اون خونه ای که توش زندگی میکردی ماله توعه شکایت کردن و اینا ماهم دلمون واسه عمم سوخت گداشتیم خونه بسازه اونجا جای خونه قبلیش حالا بعد ۳ سال رفته شکایت کرده که بابام گفته ۲۰۰ متر دیگه هم ماله توعه رفته سوگند خورده دست گذاشته رو قران دادگاه هم رای به اون داده ماهم هیچ مدرکی واسه اثباتش نداریم ۴ تا پسر و ۱ دختر میگن که بابام این خونه رو اصلا نداده به عمم ولی این عمم میگه داده قسم هم خورده چجوری ما اثبات کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدای امر باید از وکیل استفاده میکردید. اثبات ابطال شهادت بسیار سخت است

درود بر شما
اثبات این امر سخت می باشد.

برای اثبات ادعای خود باید شهادت شهود حد اقل دو نفر را به عنوان مستند و دلیل به همراه داشته باشید

با سلام
بایدابتدا در موعد مقرر به رای صادره معترض شوید ،سپس مدارک و مستنداتی دال بر رد سوگند یا شاهد عادل و... بهتر بود از ابتدا شروع دعوا از وکیل استفاده میکردید!

باسلام
باید مدارک معتبری جهت اثبات ان داشته باشید

اگر مدرک و یا شاهدی دارید میتوانید ادعای ایشان را رد کنید همچنین پدربزرگتان فقط میتوانسته یک سوم اموالش را وصیت کند اگر خانه ای که ذکر کردید و۲۰۰ متری که عمه ی شما بعدا مدعی اون شده بیش از یک سوم اموال پدربزرگتان باشد عمه ی شما حق تصرف آن را نخواهد داشت

برای رد ادعای ایشان باید دلیل یا حداقل چند شاهد غیر ذینفع معرفی نمایید والا امکان رد دعوی وجود نخواهد داشت .