مجبور به پذیرش استعفاء شدم که مدارک آن نیز موجود هست ولی الان قصد بازگشت به سازمان سابق را دارم آیا امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #21506746

با سلام بنده در آزمون ورودی استخدام پیمانی سال ۹۶ وزارت بهداشت و درمان قبول شدم و در آبان ماه ۹۷ شروع به کار کردم و به مدت یک ماه در ردیف خودم خدمت کردم و به دلیل عدم نیاز در همان ردیف به محل جغرافیایی دیگری که مغایر با قوانین بود منتقل شده و به مدت ۳ ماه خدمت کردم که البته از روی اجبار بود و نامه های آن موحود هست و کماکان در هر مرحله پیگیر بازگشت به ردیف سازمانی خودم از طریق ستاد مرکزی شدم که با مخالفت روبرو شد تا اینکه ترک کار و بعد از شش ماه از غیبت یعنی شهریور ۹۸ رای برائت صادر و سازمان درخواست بازگشت به بنده داد ولی من تمایل به پذیرش در ردیف دیگر را نداشتم لذا مجبور به پذیرش استعفاء شدم که مدارک آن نیز موجود هست ولی الان قصد بازگشت به سازمان سابق را دارم آیا امکان پذیر هست؟ متشکرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید دوباره تقاضا ارایه دهید اما این امر بستگی به نظر نیروی انسانی و گزینش سازمان دارد که با درخواست شما موافقت یا مخالفت نماید