چکی از شخصی دارم که برگشت شده و به تعهد خود بابت مبلغ خودرو اقدامی نکردند چه طور باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۱ #21501060

با عرض ادب و احترام
بنده به یک نفر ساکن اهواز در تهران ماشین بنز مربوط به منطقه ازاد را ۳۳۳ میلیون فروختم ۲۷۵ ملیون رو نقدا دادن
به جای ۵۸ میلیون باقی مانده یک چک۱۳ میلیونی دادن و یک خودرو ۲۰۶ مدل ۹۰ را به قیمت۴۵ میلیون وکالت دادن
در قولنامه که برای فروش۲۰۶ نوشتیم متعهد شدن که ظرف۲۰ روز ۲۰۶ را پس میگیرن و پولش را میدهند الان هم چکشان برگشت خورده و هم جواب تلفن نمیدهندچه میشود کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک قابل اقدام میباشد و میتوانید ایشان را الزام به انجام تعهد نمایدد

الزام به انجام تعهد مبنی بر پس گرفتن خودرو

بایستی متن قراردادتان بررسی شود ولی میتوانید روی چک اقدام کنید

با سلام میتوانید چک را که برگشت زده اید و همچنین الباقی ثمن معامله را در دادگاه حقوقی اقامه دعوی مطالبه طلب همراه با تامین خواسته کنید و همان خودرویی را که به ایشان فروخته اید را به عنوان تامین خواسته توقیف نمایید.