پیامک آمده که پرونده شما به دادگاه ارشاد واصل شد اکنون من باید چه کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۷ #21468007

با سلام
من ۲ سال پیش در تولد یکی از دوستانم بودم که پلیس آمد و ما را به کلانتری وزرا انتقال داد من زیر ۱۸ سال بودم و جرمم مصرف مشروب بود اکنون برایم پیامک آمده که پرونده شما به دادگاه ارشاد واصل شد
اکنون من باید چه کاری انجام دهم؟ آیا بخشیده می شوم؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال شده منتظر پیامک باید تعیین وقت رسیدگی دادکاه باشید

پرونده شما در دادگاه بررسی میشه. شما میتونین برا دفاع از خودتون در دادگاه بیان کنین که در موقع مصرف مشروب جهل موصوعی و حکمی داشتین. یعنی اینکه اطلاع درستی از مشروب بودن مواد مصرفی نداشتین و اینکه نمیدونستین حکم مصرف مشروب چیه. اینجوری برممکنه براساس مواد۲۱۷ و ۲۱۸ .ق.م.ا. ممکنه تبرئه بشید

ضمن اهدای سلام و احترام
پیامک مذکور یعنی قرار مجرمیت برای شما صادر و مورد تایید دادستان قرار گرفته و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال شده است